Μοράτα φεύγει, Καβάνι έρχεται

Θοδωρής Βασίλης
Μοράτα φεύγει, Καβάνι έρχεται

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να πάρει πίσω τον Αλβάρο Μοράτα και η Γιουβέντους ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του με τον Έντισον Καβάνι να είναι ο μεγάλος στόχος.

Ο Μοράτα μετακόμισε στην Γιουβέντους από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014 έναντι 20 εκατ. ευρώ με τους Μαδριλένους να έχουν οψιόν επαναγοράς για το 2016 ή για το 2017 για 30 εκατ. ευρώ.

Τόσο η Tuttosport όσο και η Marca κυκλοφόρησαν το πρωί του Σαββάτου με την είδηση ότι η Ρεάλ αποφάσισε να επαναφέρει τον Μοράτα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το καλοκαίρι θα ενεργοποιήσει την ρήτρα επαναγοράς του.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μοράτα θα παραμείνει στην Μαδρίτη, αφού στόχος της «βασίλισσας» είναι να τον πουλήσει στην Αγγλία σε μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Όσο για τον αντικαταστάτη του στην Γιουβέντους; Οι «μπιανκονέρι» έχουν κάνει προεργασία και στόχος τους είναι να φέρουν στο Τορίνο τον Έντισον Καβάνι ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από την Παρί αφού λόγω Ιμπραΐμοβιτς δεν αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης αλλά στα άκρα.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ιταλία και η Γιουβέντους θα καταθέσει επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Γαλλίας για να τον κάνει δικό της.

 

SERIE A Τελευταία Νέα