Μιλιβόγιεβιτς: «Παίζουμε για τους οπαδούς μας»

Gazzetta team
Μιλιβόγιεβιτς: «Παίζουμε για τους οπαδούς μας»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς και για τον κόσμο της ομάδας. Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η τραγωδία της Θύρας 7 αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα και να αφιερώσουν την νίκη στο ντέρμπι.

Ο Μιλιβόγιεβιτς μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ημέρα της τραγωδίας της θύρας 7 αποτελεί μια πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό και δίνει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να τα δώσουν όλα και να αφιερώσουν την νίκη στον κόσμο.

Οι δηλώσεις στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Νομίζω πως ο προπονητής μας δε θα αλλάξει πολλά πράγματα γιατί παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσο για τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να τα βρουν. Δε θα τα πω εγώ.

Eάν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους ερυθρόλευκους παίκτες η τραγωδία της Θύρας 7:
«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα