ΠΑΟΚ: Με Μίχελ, Νταβιντιάν και τ’ άλλα παιδιά…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με Μίχελ, Νταβιντιάν και τ’ άλλα παιδιά…

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα παραβρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αντίθετα θα είναι εκεί ο Λούμπος Μίχελ, ο Αρτούρ Νταβιντιάν και άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι πιθανότητες να βρισκόταν ο Ιβάν Σαββίδης στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν απειροελάχιστες, αντίθετα ο Λούμπος Μίχελ θα ηγηθεί για πρώτη φορά της αποστολής του ΠΑΟΚ, που θα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα.

Εκτός από τον Σλοβάκο, που τυπικά δεν έχει πάρει το χρίσμα, αλλά λειτουργεί ως πρόεδρος, στην Αθήνα θα βρίσκονται και άλλα στελέχη της ΠΑΕ και συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη (πχ. ο Αρτούρ Νταβιντιάν), ενώ φυσικά δεν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Νίκος Βεζυρτζής.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αποκλείεται να έρθει μεσοβδόμαδα στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα