Ουζουνίδης: «Δύσκολα να βγει ο Πανιώνιος Ευρώπη»

Θοδωρής Βασίλης
Ουζουνίδης: «Δύσκολα να βγει ο Πανιώνιος Ευρώπη»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι στον Πανιώνιο δεν υπάρχει άγχος αφού δύσκολα η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη ενώ άφησε ανοικτά όλα τα δεδομένα όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Εκμεταλλευτήκαμε αυτή τη βδομάδα γιατί προερχόμασταν από μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια. Κοιτάξαμε αυτή τη βδομάδα να ξαναγεμίσουμε λίγο το ρεζερβουάρ μας που είχε αδειάσει. Μας βοηθάει πολύ που είναι και Δευτέρα ο αγώνας γιατί ακολουθεί εξίσου μια σημαντική εβδομάδα πάλι με τρία παιχνίδια. Η ομάδα είναι καλά. Είναι καλά ψυχολογικά, έχει αυτοπεποίθηση, είναι καλά βαθμολογικά. Από εδώ και πέρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσπαθούμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα. Δεν έχουμε πλέον την πίεση, δεν έχουμε το άγχος, είμαστε ψηλά και ούτως η άλλως ξέρουμε πως και στην πεντάδα να είμαστε με τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος γνωρίζουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την Ευρώπη. Οπότε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε καλά και σιγά σιγά με την πάροδο των παιχνιδιών να χρησιμοποιώ και εγώ κάποιους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να ετοιμαστούν για τη νέα σεζόν».

Για τον αντικαταστάτη του Ρισβάνη και τα πλάνα του για το ματς με Παναιτωλικό: «Θα καλυφθεί το κενό του με τους παίκτες που έχουμε. Δεν υπάρχει επιλογή. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιον παίκτη, δεν τα καταφέραμε. Με τα παιδιά που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα θα αναγκαστεί να παίξει σ' αυτή τη θέση και νομίζω θα ανταπεξέλθει. Το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας μας έδειξε πως είναι το σύνολο, δεν είναι κάποιος παίκτης ατομικά. Αυτό φαίνεται και από τη φυγή των παιδιών. Την όποια αδυναμία μας προκύψει μπορούμε να την καλύψουμε με τη συνολική δουλειά».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη.

Για το αν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: «Συζήτηση με την ομάδα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Από εκεί και πέρα αυτό που είπαμε είναι πρώτα η ομάδα να είναι στους στόχους της και υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Είτε είμαι εγώ, είτε είναι κάποιος άλλος, αυτό που είναι υποχρέωση δική μου στην ομάδα είναι να δούμε σε ποια κατάσταση είναι κάποια παιδιά. Αν θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα χρονιά. Δεν έχει να κάνει με το αν θα είμαι εγώ προπονητής ή όχι. Σίγουρα είμαι ευτυχισμένος από τις συνθήκες που έχω έδω, με την έννοια της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν οι διοικούντες, αλλά και τη συνεργασία που έχω με τους παίκτες, όμως θα πρέπει να δούμε και κάποια άλλα πράγματα, πιο επαγγελματικά θα έλεγα για να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία ή όχι. Είναι νωρίς όμως ακόμα. Αυτό που προέχει είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έχουμε μπροστά μας και το ματς Κυπέλλου, το οποίο είναι και στόχος μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα