Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Σίλβα

Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Σίλβα

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό.  

Τον Απρίλιο οι συζητήσεις για την ανανέωση του Σίλβα

Ολυμπιακός και Μάρκο Σίλβα αναμένεται μέσα στον Απρίλιο να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με τη «LiveSport».

Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να προχωρήσουν στη χρήση του σχετικού όρου που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο οποίος δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ανανεώσει μονομερώς την συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο, προβλέποντας παράλληλα σημαντική αύξηση στις αποδοχές του Σίλβα.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η υπόθεση θα είναι περισσότερο διαδικαστική, ενώ σε περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός θελήσει να αποδεχτεί κάποια άλλη πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο, τότε θα πρέπει πρώτα να καταβληθεί η ρήτρα των περίπου 1.5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του αλλού, με τον Σίλβα πάντως να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του.

Best of internet