Ακολουθούν Γιόχανσον και Σιμόες για ανανέωση

Ακολουθούν Γιόχανσον και Σιμόες για ανανέωση

Η ανανέωση του συμβολαίου του Άνταμ Τζανετόπουλου φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για την ΑΕΚ, καθώς τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν άμεσα και οι Γιόχανσον και Σιμόες.

Ακολουθούν Γιόχανσον και Σιμόες για ανανέωση

Η επέκταση του συμβολαίου του Άμταμ Τζανετόπουλου φαίνεται πως ήταν μονάχα το ξεκίνημα για την ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση τω ν «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να πράξει άμεσα το ίδο και για τις περιπτώσεις των Άνταμ Γιόχανσον και Αντρέ Σιμόες, σύμφωνα με τη «SportDay» .

Οι δύο κεντρικοί μέσοι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις με τα χρώματα της Ένωσης, προκαλώντας μάλιστα το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγου του εξωτερικού κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τη διοίκηση να σκοπεύει άμεσα να τους προτείνει νέες συμφωνίες, προκειμένου να τους «δέσει» στο σύλλογο.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη.

Το συμβόλαιο του Σιμόες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, ενώ αυτό του Σουηδού το καλοκαίρι του 2018 και πλέον στο στρατόπεδο της ΑΕΚ περιμένουν την ολοκλήρωση των συνεχόμενων παιχνιδιών που ακολουθούν μέσα στο Φεβρουάριο, προκειμένου να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο άσους.

Best of internet