Τούντορ: «Με τον Ολυμπιακό παίζουμε, όχι με τη Μπαρτσελόνα!»

Τούντορ: «Με τον Ολυμπιακό παίζουμε, όχι με τη Μπαρτσελόνα!»

Gazzetta team
Τούντορ: «Με τον Ολυμπιακό παίζουμε, όχι με τη Μπαρτσελόνα!»

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (7/2) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πλησιάζει , με τον Ιγκόρ Τούντορ να προσπαθεί να... «ντοπάρει» τους παίκτες του, τονίζοντας τους πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι ανίκητοι.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (7/2), με τον Ιγκόρ Τούντορ να προσπαθεί να «ντοπάρει» τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Κατά τη διάρκεια της ανάλυσης των «ερυθρολεύκων» μέσω βίντεο, ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του τόσο στις στημένες φάσεις του Ολυμπιακού, όσο και στις κινήσεις του στο ανοικτό γήπεδο, τονίζοντας μάλιστα: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Με τον Ολυμπιακό παίζουμε, όχι με τη Μπαρτσελόνα!», εκφράζοντας έτσι την πίστη του στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα