Πελεγκρίνι: «Μεγάλο παιχνίδι, όμως όχι καθοριστικό»»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Μεγάλο παιχνίδι, όμως όχι καθοριστικό»»

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το Σάββατο (6/2) τη Λέστερ στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Premier League, με τον Πελεγκρίνι να πλέκει το εγκώμιο των «αλεπούδων», επισημαίνοντας πως τίποτα δεν κρίνεται οριστικά σε ότι αφορά την μάχη του τίτλου.

«Έχουν μια πολύ καλή ομάδα και μέχρι στιγμής δεν είχαν και πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Αγωνίζονται κάθε εβδομάδα με την ίδια σύνθεση, ενώ έχουν και λιγότερα παιχνίδια συγκριτικά με άλλες ομάδες, όμως η αξία του συνόλου τους είναι νομίζω το σημαντικότερο. Στο ποδόσφαιρο δεν κάνουν μόνο τα λεφτά τη διαφορά. Η Λέστερ κάνει πάντα το ίδιο πράγμα στην κατάλληλη στιγμή και αυτό μπορεί να αντισταθμίσει τα χρήματα», δήλωσε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός.

«Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση, όμως κάτι παρόμοιο είχαμε καταφέρει με τη Βιγιαρεάλ, όταν είχαμε φτάσει στα ημιτελικά του Τσαμπιονς Λιγκ και πήραμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής, όμως αμύνονται με μεγάλη συγκέντρωση και βγαίνουν στην αντεπίθεση με μεγάλη ταχύτητα. Όταν έχεις την αφοσίωση των παικτών σου ως προπονητής, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Ανεξάρτητα με την τελική έκβαση θα υπάρχουν ακομα 39 βαθμοί για να διεκδικήσουμε. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, όμως όχι καθοριστικό», τόνισε στη συνέχεια.

Ντέρμπι κορυφής στο Μάντσεστερ, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λέστερ. Στο 1.60 ο άσος των «πολιτών» στη Vistabet.

Σε ότι αφορά τη συμφωνία της Σίτι με τον Γκουαρντιόλα: «Είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι πως τίποτα δεν έγινε πίσω από την πλάτη μου. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα περισσότερο όμως, προτιμώ να μιλήσουμε για το παρόν και για το παιχίδι. Οι παίκτες πρέπει να σκέφτοναι μόνο τον επόμενο αγώνα και αυτός είναι και ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος από την στάση των οπαδών μας, όχι μόνο από όταν έγινε γνωστή αυτή η εξέλιξη, αλλά συνολικά στα 2.5 χρόνια που βρίσκομαι εδώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα