Θλάση... στον εγκέφαλο (vid)

Θλάση... στον εγκέφαλο (vid)

 Θλάση... στον εγκέφαλο (vid)

Λίγες κουβέντες γραπτώς κι ένα μικρής διάρκειας βίντεο ετοίμασε ο Νίκος Τζαντζαράς, προσπαθώντας να λύσει την “κατάρα των μυϊκών τραυματισμών στον ΠΑΟΚ, αφού παίδεψε καμιά βδομάδα τώρα ένα σωρό ανθρώπους...

Και συνεχίζουν οι θλάσεις να θερίζουν τον άμοιρο ποδοσφαιρικό πληθυσμό στον ΠΑΟΚ, με τρόπο που κάνουν τον Λίβα (όχι τον Αργύρη...) να φαίνεται ευγενής για την συμπεριφορά του στα σπαρτά. Πάει κι ο Κοροβέσης... Ο Γιώργος Δώνης εκεί που κάθεται και πετά φελλούς σε βαρέλια για να περνά την ώρα του, όταν δεν μετρά τα πετροδόλαρα, πρέπει να χασκογελά χαιρέκακα (εφόσον δεν τον έχω ψυχολογήσει λάθος).

Επειδή η συζήτηση του “ποιος και τι φταίει”, μου προκάλεσε παρολίγον θλάση στον εγκέφαλο, έκανα ρεπορτάζ, που λένε και οι σοβαροί δημοσιογράφοι: Μίλησα με δυο ορθοπεδικούς χειρουργούς, έναν φυσιοθεραπευτή εξειδικευμένο στο ποδόσφαιρο, δυο Έλληνες προπονητές της νέας γενιάς που εργάζονται στην Superleague, δυο εν ενεργεία και δυο πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, o ένας ξένος κι ο ένας με καριέρα και στο εξωτερικό, έναν γεωπόνο κι έναν κατασκευαστή γηπέδων ποδοσφαίρου, παντός τύπου. Τους ενημέρωσα πως ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσω τα ονόματά τους, για να μιλήσουν ελεύθερα.

Κατέληξα στον δεκάλογο των παραγόντων που βοηθά να... ευδοκιμήσουν οι θλάσεις και οι υποτροπές σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Τις “ταίριαξα” και με όσους μπορεί να φταίνε. Παρόλα αυτά, όπως θα παρακολουθήσετε στο videάκι που σας ετοίμασα, την θλάση... στον εγκέφαλο, είναι δύσκολο να την αποφύγει κανείς... Δείτε και μόνοι σας :

Best of internet