Θλάση... στον εγκέφαλο (vid)

Θλάση... στον εγκέφαλο (vid)

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Θλάση... στον εγκέφαλο (vid)

bet365

Λίγες κουβέντες γραπτώς κι ένα μικρής διάρκειας βίντεο ετοίμασε ο Νίκος Τζαντζαράς, προσπαθώντας να λύσει την “κατάρα των μυϊκών τραυματισμών στον ΠΑΟΚ, αφού παίδεψε καμιά βδομάδα τώρα ένα σωρό ανθρώπους...

Και συνεχίζουν οι θλάσεις να θερίζουν τον άμοιρο ποδοσφαιρικό πληθυσμό στον ΠΑΟΚ, με τρόπο που κάνουν τον Λίβα (όχι τον Αργύρη...) να φαίνεται ευγενής για την συμπεριφορά του στα σπαρτά. Πάει κι ο Κοροβέσης... Ο Γιώργος Δώνης εκεί που κάθεται και πετά φελλούς σε βαρέλια για να περνά την ώρα του, όταν δεν μετρά τα πετροδόλαρα, πρέπει να χασκογελά χαιρέκακα (εφόσον δεν τον έχω ψυχολογήσει λάθος).

Επειδή η συζήτηση του “ποιος και τι φταίει”, μου προκάλεσε παρολίγον θλάση στον εγκέφαλο, έκανα ρεπορτάζ, που λένε και οι σοβαροί δημοσιογράφοι: Μίλησα με δυο ορθοπεδικούς χειρουργούς, έναν φυσιοθεραπευτή εξειδικευμένο στο ποδόσφαιρο, δυο Έλληνες προπονητές της νέας γενιάς που εργάζονται στην Superleague, δυο εν ενεργεία και δυο πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, o ένας ξένος κι ο ένας με καριέρα και στο εξωτερικό, έναν γεωπόνο κι έναν κατασκευαστή γηπέδων ποδοσφαίρου, παντός τύπου. Τους ενημέρωσα πως ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσω τα ονόματά τους, για να μιλήσουν ελεύθερα.

Κατέληξα στον δεκάλογο των παραγόντων που βοηθά να... ευδοκιμήσουν οι θλάσεις και οι υποτροπές σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Τις “ταίριαξα” και με όσους μπορεί να φταίνε. Παρόλα αυτά, όπως θα παρακολουθήσετε στο videάκι που σας ετοίμασα, την θλάση... στον εγκέφαλο, είναι δύσκολο να την αποφύγει κανείς... Δείτε και μόνοι σας :

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.