Ο... θάνατός σου, η ζωή μου!

Ο... θάνατός σου, η ζωή μου!

Ο... θάνατός σου, η ζωή μου!

Η Ζάκυνθος φιλοξενεί τον Απόλλωνα το Σάββατο στο ματς που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου στη Football League, με τις δύο ομάδες να μην έχουν άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους, πέρα από τη νίκη!

Έναρξη δεύτερου γύρου στη Football League με τον Απόλλωνα Σμύρνης να δοκιμάζεται στην έδρα της Ζακύνθου. Η «Ελαφρά Ταξιαρχεία», δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών καθώς την περασμένη εβδομάδα έπεσε στην τρίτη θέση και θέλει να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από Κέρκυρα και Λάρισα. Ο Μπάμπης Τεννές, δεν έχει κάποιο πρόβλημα και εκτός άφησε τους Κρητικό, Λαγό, Γκότοβο, Μαυρίδη, Πασάι, Λίτση, Καλλέργη και Αλμπάνη.

Από την άλλη η Ζάκυνθος, με το όπλο της έδρας, θα παλέψει για το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που στοχεύει στην άνοδο. Οι Επτανήσιοι, δεν έχουν περιθώριο για ήττα αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους, ωστόσο τα προβλήματα είναι αρκετά. Οι Βοσνακίδης, Καμπούρης, Βυθούλκας, Καλλιβωκάς, Αποστόλου και Γραικός παραμένουν τραυματίες και δεν υπολογίζονται, σε αντίθεση με τον Ζαϊρί και τους... νέους Αντωνίου, Σταματή και Τσιάμη.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη SKODA Ξάνθη.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Ταΐρη, Αποστολίδη, Πάνο, Κύργια, Δεληζήση, Πιπίνη, Αρναούτογλου, Μπουντόπουλο, Ψιάνο, Κονέ, Παρπέξ, Σουνά, Πολίτη, Καμαρά, Ρουσάκη, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδη.

Η αποστολή της Ζακύνθου: Πολίτης, Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Πέττας Νίκος, Αντωνίου, Πέττας Ραφαήλ, Λέκκας, Ορφανίδης, Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Αναστασιάδης, Ταυταρίδης, Σταματής, Κουτσούκης, Ζαϊρί, Κρολ, Κουρέλλας, Κάρδαρης

Best of internet