Στο ξενοδοχείο του Παναιτωλικού ο Βιγιαφάνιες!

Gazzetta team
Στο ξενοδοχείο του Παναιτωλικού ο Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, μπορεί το βράδυ του Σαββάτου να κάνει το... ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως εκκρεμεί και μια βράβευση του ως παίκτης του Παναιτωλικού κι ίσως αυτό γίνει την Κυριακή!

Ο Αργεντίνος, αναδείχθηκε από τους φίλους του Αγρινιώτικου συλλόγου ο MVP στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Καλλονή. Όμως την επομένη του αγώνα έφυγε για την Αθήνα αφού είχε πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό κι έτσι δεν πήρε το βραβείο του. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει το βράδυ της Κυριακής επί Αθηναϊκού εδάφους. Ο Παναιτωλικός παίζει την Δευτέρα στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Έτσι ο Λούκας είναι πολύ πιθανό να περάσει από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή των «καναρινιών» για να δει τους πρώην συμπαίκτες του και παράλληλα να πάρει και το τελευταίο αγαλματάκι του MVP ως παίκτης του Παναιτωλικού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα