Η... εξομολόγηση και το δεκαπενθήμερο του Λέτο!

Η... εξομολόγηση και το δεκαπενθήμερο του Λέτο!

Νίκος Αθανασίου
Η... εξομολόγηση και το δεκαπενθήμερο του Λέτο!

bet365

Διαβάστε όσα έλεγε ο Σεμπάστιαν Λέτο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκό το πρώτο 24ωρο της μεγάλης του επιστροφής στο «τριφύλλι»! Σε δύο εβδομάδες θα ειναι πανέτοιμος.

Αυτές τις στιγμές τις ονειρευόταν. Ήθελε όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου τον αγάπησαν σαν Θεό, εκεί όπου «δέθηκε» όσο πουθενά αλλού στην καριέρα του. Ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε το όνειρο της επιστροφής στον Παναθηναϊκό πραγματικότητα, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο... φορτσάρει, ώστε να είναι άμεσα στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του ξανά στην Αθήνα ένιωσε την μεγάλη αγάπη των οπαδών του «τριφυλλιού». Την ώρα που το αυτοκίνητο της ΠΑΕ τον οδηγούσε σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων έλεγε στους ανθρώπους του συλλόγου. «Είναι καταπληκτικό αυτό που έγινε. Έχει περάσει καιρός αλλά η αγάπη του κόσμου για εμένα παραμένει δυνατή. Θέλω να παίξω για αυτόν τον κόσμο, να του δώσω χαρά».

Περίπου 24 ώρες μετά, ο Λέτο πέρασε την πόρτα της ΠΑΕ και έγινε με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! «Είμαι εδώ για να σας δικαιώσω, για να δείξω τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται, αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να κάνω τα πάντα, ώστε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα και να ζήσουμε στιγμές που ζήσαμε και στο παρελθόν».

Πανέτοιμος σε 15 μέρες!

Από κει και πέρα, και σύμφωνα με όσα έδειξε στα εργομετρικά, η εκτίμηση από το προπονητικό επιτελείο είναι πως θα είναι απολύτως έτοιμος σε δύο εβδομάδες. Ο Λέτο χρειάζεται να δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ο Στραματσόνι υπολογίζει πως 15 μέρες είναι αρκετές, ώστε να φέρει τον Αργεντινό στο επιθυμητό επίπεδο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα