Τούντορ: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Τούντορ: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Τούντορ: «Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην απόφαση του να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, αλλά και στα μεταγραφικά της ομάδας. 

Ο Ιγκορ Τούντορ, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για την απόφασή του να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του λέγοντας τα εξής: «Αποφάσισα να δώσε ένα ρεπό τριών ημερών στους παίκτες γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να ξεκουραστούν όχι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις με σκληρή δουλειά και ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό».

Για τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά και για τα στοιχεία που έβγαλε η ομάδα του είπε: «Παρότι τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, είδα κάποια αρκετά καλά στοιχεία όπως ότι η ομάδα δεν παραιτείτε, που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και παλεύει τα παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό, Αυτά θέλω να δω και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μόνο ώρα για δουλειά και όχι για πολλά λόγια».

Για την απόκτηση του Χατζηισαία και την αποχώρηση Κόστα σχολίασε: «Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για μεταγραφές. Ο σύλλογος έκανε αυτές τις επιλογές»

Για τον Ολυμπιακό: «Για μια ομάδα που έχει μόνο μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (7/2) είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο και θέλουν οι παίκτες του να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς όπως πάντα».

Best of internet