ΠΑΟΚ: «Μόνο η Πολιτεία μπορεί την αυτοκάθαρση»

ΠΑΟΚ: «Μόνο η Πολιτεία μπορεί την αυτοκάθαρση»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Μόνο η Πολιτεία μπορεί την αυτοκάθαρση»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει τις τοποθετήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για τις παραιτήσεις που ζήτησε όσων εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο και εκκρεμούν εις βάρος τους δίκες.


Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν στον Δικέφαλο για την ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή με αφορμή τον ορισμό διαιτητή δις κατηγορούμενου για εμπλοκή σε εγκληματικές οργανώσεις, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η εξής:

«Χαιρόμαστε που ο κ. Κοντονής προχώρησε στη σημερινή του τοποθέτηση, όπου ζήτησε αυτό που οι ποδοσφαιρικές αρχές θα έπρεπε να είχαν εφαρμόσει, το ελάχιστο αυτονόητο, προχωρώντας σε αυτοκάθαρση. Όντως μόνο η Πολιτεία μπορεί να επισπεύσει διαδικασίες κάθαρσης και για το λόγο αυτό ζητούμε την παρέμβασή της κάθε φορά που βιάζεται η κοινή λογική, για να αποτρέψουμε να στραφεί και ο τελευταίος φίλαθλος μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα