Kαι πάλι με κέφι στην Λεωφόρο και δύο λόγια για Φύσσα, Βόκολο!

Kαι πάλι με κέφι στην Λεωφόρο και δύο λόγια για Φύσσα, Βόκολο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Kαι πάλι με κέφι στην Λεωφόρο και δύο λόγια για Φύσσα, Βόκολο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης τονίζει την αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας στον κόσμο του Παναθηναϊκου μετά και τις μεταγραφές Βιγιαφάνιες, Λέτο, βλέπει ότι δείχνουν μία προοπτική και γράφει για το διαζύγιο με Φύσσα και Βόκολο.

Eίναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που βλέπω αρκετούς φίλους της ομάδας να χαμογελάνε και πάλι, να έχουν κίνητρο να πάνε στο γήπεδο, να βλέπουν προοπτική στην ομάδα. Η απόκτηση του Λέτο είναι το κερασάκι στην τούρτα σε μία μεταγραφική περίοδο, που έφερε παίκτες, που έλειπαν από την ομάδα και πρώτον από όλους τον Βιγιαφάνιες, που θα με θυμηθείτε, ότι θα... τρελάνει κόσμο με αυτά που θα κάνει στο γήπεδο. Οι μεταγραφές του Γενάρη θυμίζουν καλοκαίρι, πολύ απλά, διότι είναι φανερό, ότι ο Αλαφούζος έχει δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Στραματσόνι και ο Ιταλός θέλει τη νέα περίοδο η ομάδα να είναι 100% δική του με παίκτες, που έχει επιλέξει αυτός, η με παίκτες, που του κάνουν από το ρόστερ, που βρήκε.

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού υπάρχει μετά από καιρό ενθουσιασμός. Γουστάρουν να πάνε να δουν και πάλι τον Λέτο (μετά από ένα διάστημα δύο-τριών εβδομάδων) με τα πράσινα να μπαίνει στο γήπεδο έστω και για μισή ώρα και για ένα ημίχρονο και να κάνει τα δικά του. Γουστάρουν να πάνε να δουν τον Βιγιαφάνιες να ξεσηκώνει με τις ντρίμπλες το γήπεδο.

Γουστάρουν, που βλέπουν ένα δεξί μπακ σαν τον Μέστο να βγάζει δύο ασίστ για γκολ στις πρώτες του εμφανίσεις. Γουστάρουν, διότι βλέπουν ότι στην ομάδα ήρθαν παίκτες με καλή τεχνική και με μεγάλες δυνατότητες στο ένας εναντίον ενός.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο υπόλοιπο της σεζόν αυτές οι μεταγραφές, η κάποιες από αυτές τις μεταγραφές δείχνουν μία προοπτική και φέρνουν κόσμο στο γήπεδο. Κάποιες εμπεριέχουν ρίσκο, αλλά όταν κάνεις 9 προσθήκες τον Γενάρη είναι δύσκολο να βγουν και οι 9 μεταγραφές. Το θέμα είναι , όμως, ότι ο κόσμος είδε ότι τον Γενάρη έγινε προσπάθεια να έρθουν στην ομάδα παίκτες, που έλειπαν από το ρόστερ και ενισχύουν κυρίως τα άκρα της ομάδας.

Μετά από καιρό, λοιπόν, ο κόσμος το Σάββατο θα πάει με κέφι στο γήπεδο για να δει την ομάδα με την Ξάνθη. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα και η εμφάνιση της ομάδας θα τον ικανοποιήσει. Εγώ γενικά, όταν βλέπω ενθουσιασμό πριν από παιχνίδια κρατάω μικρό καλάθι για το αποτέλεσμα. Αλλά στέκομαι στην αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας στην ομάδα με κάποιες μεταγραφές, που έγιναν τον Γενάρη.

*Η αποχώρηση του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου ήταν κάτι, που όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα περίμεναν ότι θα συμβεί. Το γυαλί είχε ραγίσει από τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και την απομάκρυνση του Αναστασίου. Δεν δέχομαι, όμως, με τίποτα αυτό , που ακολούθησε μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας και το γεγονός, ότι ο Φύσσας και ο Βόκολος από κάποιους θεωρούνται οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τα όσα ακολούθησαν.

Είναι άδικο και για τα δύο παιδιά, που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα. Και οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι δεν ήταν μόνο δική τους επιλογή, αλλά και του Αναστασίου. Αρα αν υπάρχει ευθύνη , υπάρχει από όλους και όχι μόνο από τον Τάκη και τον Λεωνίδα. Στους οποίους πρέπει να δώσουμε και έναν πόντο για την επιλογή του Στραματσόνι, που μέχρι τώρα βγαίνει στην ομάδα. Εγώ δεν λέω ότι δεν έκαναν λάθη. Στην πράξη αποδεικνύεται, ότι έκαναν. Αλλά δεν έκαναν μόνο λάθη, έκαναν και σωστά πράγματα. Τέλος πάντων τους οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αφοσίωσή τους στην ομάδα και προχωράμε…

*Η παρουσίαση των μεταγραφών αύριο στην Λεωφόρο είναι στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αλλος ένας λόγος να πάει ο κόσμος στο γήπεδο νωρίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.