ΠΑΟΚ: Την τελευταία στιγμή για Καραϊσκάκη

ΠΑΟΚ: Την τελευταία στιγμή για Καραϊσκάκη

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Την τελευταία στιγμή για Καραϊσκάκη

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στη σύσκεψη της Κυριακής (7/2), για τα μέτρα τάξης του αγώνα, θα ενημερώσει η ΠΑΕ για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου.

Στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε διοικητικό. Το μοναδικό ανοιχτό θέμα που υπάρχει είναι αν ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στη σουίτα των φιλοξενούμενων για να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει ακόμα αποφασίσει κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ώρες. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα ενημερώσει στη σύσκεψη που θα γίνει στο Καραϊσκάκη, το πρωί της Κυριακής (7/2) για τα μέτρα τάξης του αγώνα, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο φυσικά και την Αστυνομία. Ο Δικέφαλος, μέσω του εκπροσώπου του Ηλία Γεροντίδη, στην πρώτη σύσκεψη είχε ζητήσει την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο και να ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, από την στιγμή που η αποστολή της ομάδας θα φτάσει στην Αθήνα μέχρι και την αποχώρηση της από το γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα