Απορρίφθηκε η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ ΑΕΛ

Απορρίφθηκε η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ ΑΕΛ

Gazzetta team
Απορρίφθηκε η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ ΑΕΛ

bet365

Με ανακοίκωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε πως απορρίφθηκε η αίτηση των Αραμπατζή και Αμπάρη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΛ. Τι λέει η ΠΑΕ για την παραίτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε.Α. απερρίφθη η αίτηση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, ιδιοκτησίας Πηλαδάκη, Αραμπατζή και Αμπάρη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της σημερινής ΑΕΛ.

Οι Αμπάρης και Αραμπατζής με δικηγόρο τον εμφανιζόμενο σε όλες τις εκπομπές του Θωμαΐδη, Γεώργιο Παναγόπουλο, διεκδικούσαν 200.000 ευρώ.

Η Ε.Ε.Α. με το σκεπτικό και το διατακτικό της δημιουργεί ένα οιονεί δεδικασμένο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την ΕΠΟ, αφού αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία, ούτε ουσιαστική, ούτε νομική σχέση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ιδρύθηκε το 2014, με την παλαιά ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ιδιοκτησίας Πηλαδάκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό συνεργάτη του κ. Κούγια, ο οποίος χειρίστηκε αποκλειστικά την υπόθεση.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Γεώργιος Παναγόπουλος, ο οποίος είχε εμφανιστεί παρανόμως γι' αυτό το θέμα στην εκπομπή του Θωμαΐδη, έχει αντιληφθεί το νομικό του λάθος και δεν θ’ αναφερθεί ποτέ πλέον σε αυτό το θέμα γιατί άλλως η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναγκαστεί να στραφεί εναντίον του προσωπικώς τόσο στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, όσο και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών».

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και για την παραίτηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής...

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την παραίτηση του Προέδρου του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΛ κ. Κυριακού.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε προσωπικά με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο και πληροφορήθηκε επακριβώς για τους λόγους της παραιτήσεώς του.

Οι λόγοι της παραιτήσεώς του αξιολογούνται από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ως πολύ σοβαροί, αλλά λόγω της κρισιμότητητος του αγώνα της Δευτέρας στη Λαμία, δεν θα γίνει σήμερα καμία τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ επί του συγκεκριμένου θέματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τοποθετηθεί επίσημα μετά από τον αγώνα με την ΠΑΕ Λαμία».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα