Χωρίς τρεις στη Λιβαδειά ο Πανθρακικός

Χωρίς τρεις στη Λιβαδειά ο Πανθρακικός

Χωρίς τρεις στη Λιβαδειά ο Πανθρακικός

Με τρεις απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά ο Πανθρακικός, αφού είναι εκτός ο τραυματίας Τζάνης και οι τιμωρημένοι Παπαγεωργίου, Ντιγκινί.

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (6/2 17:15). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, παιχνίδια 5-2 και δουλειά στα τελειώματα φάσεων και στις στατικές φάσεις.

Από αυτό απουσίαζε ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και δε βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός των ακριτών δεν υπολογίζει ούτε στους τιμωρημένους Παπαγεωργίου, Ντιγκινί, ενώ με το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για την Καβάλα, απ' όπου θα «πετάξει» για την Αθήνα για να μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσας της Βοιωτίας.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Ζδράβος, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ροζέριο, Μουδούρογλου, Χαβίτο, Χασομέρης, Ίγκορ, Νικόλτσης.

Best of internet