«Ούτε άνοιξε μπλόκο αγροτών για τον Μπερμπάτοφ, ούτε μοίρασε μερίδες φαγητού»

«Ούτε άνοιξε μπλόκο αγροτών για τον Μπερμπάτοφ, ούτε μοίρασε μερίδες φαγητού»

Gazzetta team
«Ούτε άνοιξε μπλόκο αγροτών για τον Μπερμπάτοφ, ούτε μοίρασε μερίδες φαγητού»

bet365

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ελλήνων αγροτών στο μπλόκο του Προμαχώνα, Στέργιο Λίτο, τα μπλόκα δεν άνοιξαν για τον Μπερμπάτοφ και ο Βούλγαρος δεν τους πήγε μετά φαγητό! Τι λένε από τον ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπος των Ελλήνων αγροτών στο μπλόκο του Προμαχώνα, Στέργιος Λίτος, με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης διέψευσε το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να περνάει από τα μπλόκα των αγροτών για να φτάσει στον προορισμό του.

Μάλιστα μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis 95,5" τόνισε ότι ούτε μερίδες φαγητού μοίρασε ο Βούλγαρος, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες μέρες:

"Ούτε μπλόκο άνοιξε για τον Μπερμπάτοφ, ούτε μερίδες φαγητού μοιράστηκαν από μέρους του. Δεν έχουμε κλείσει το δρόμο στον Προμαχώνα, αφού σταθερά αφήνουμε να περάσουν λεωφορεία, φορτηγά και απλώς κόσμος, για να μη δημιουργείται πρόβλημα. Ίσως αυτά τα βγάζουν οι μάνατζερ του".

Πάντως, αυτό που υποστηρίζεται από τον ΠΑΟΚ είναι ότι λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές των συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας ουρές που έφταναν μέχρι και τα τρία χιλιόμετρα. Όταν λοιπόν έγινε αντιληπτός ο Μπερμπάτοφ με το πολυτελές αυτοκίνητό του, αυτό που συνέβη ήταν να προσπεράσει τις ουρές και να μην μείνει καθηλωμένος στα σύνορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα