Παναθηναϊκός: Παρουσίαση πριν την σέντρα

Παναθηναϊκός: Παρουσίαση πριν την σέντρα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Παρουσίαση πριν την σέντρα

bet365

Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, 20 λεπτά πριν την σέντρα του παιχνιδιού με την Ξάνθη.

8+1 μεταγραφές αναμένεται να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού με την Ξάνθη για την 21η αγωνιστική.

Και λέμε 8+1, καθώς σε αυτές των Μπουμάλ, Μέστο, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Μαμούτε, Π. Βλαχοδήμου, ο. Βλαχοδήμου, Βιγιαφάνιες, αναμένεται να προστεθεί και ο Λέτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι πριν την αυριανή (6/2/2016) αναμέτρησή μας με τη SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου μας είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας. Μην λείψει κανείς από την παναθηναϊκή γιορτή! 108 χρόνια ένδοξης ιστορίας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα