Βαρούχας: «Δεν θα πρέπει να προκαλούμε με τους ορισμούς»

Βαρούχας: «Δεν θα πρέπει να προκαλούμε με τους ορισμούς»

Να είναι πιο προσεκτική η ΚΕΔ για να μην προκαλεί, προέτρεψε την ΚΕΔ ο Παναγιώτης Βαρούχας, με αφορμή τον ορισμό του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Βαρούχας: «Δεν θα πρέπει να προκαλούμε με τους ορισμούς»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Sport FM 94,6...

«Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους, οι διαιτητές είναι απλήρωτοι. Είμαστε στην 21η αγωνιστική και έχουν πάρει μόνο τις 5 από όλες; Πάνε σε σεμινάρια και έχουν άλλες υποχρεώσεις. Έχουν γυμναστές και ό,τι άλλο αφορά τη δουλειά τους. Δεν μπορείς να έχεις μόνο απαιτήσεις, αλλά να δίνεις και παροχές. Η Επιτροπή Διαιτησίας θα έπρεπε να απαιτήσει να πληρώσει τα λεφτά στους διαιτητές. Θα πρέπει επίσης να προλαμβάνει όλα εκείνα τα γεγονότα και να πει “έλα, και τα έξοδα θα στα πληρώσουμε”. 

Αυτό για τον Ντάλας το έχουμε πει. Όταν έχεις τον Βασσάρα, είναι πρόκληση να δίνεις ένα τέτοιο ποσό για τον Ντάλας. 

Όταν λες πως είναι ο καλύτερος και δεν είναι διεθνής, δείχνεις πως δεν έχει εμπιστοσύνη σε εκείνους που είναι διεθνείς… 

Ο Δημητρόπουλος του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του. Έχει τα προσόντα για να πάει καλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν έχει τύχη και λειτουργήσει το μυαλό του, θα πάει καλά. Αν του ξεφύγει κάτι, κακό στον εαυτό του θα κάνει. Έχει δύο έμπειρους βοηθούς, έναν έμπειρο 4ο τον Κουκουλάκη. 

Θα σου πω ένα περιστατικό, προχθές είχε μία τετράδα στη Θεσσαλονίκη. Ο Παππάς ήταν από την Αθήνα, ο Κούλα Χασάν ήταν από την Ξάνθη, ο Δεύτερος ήταν ο Μπαλτάς από την Αχαΐα, και ο τέταρτος, ο Τζήλος από τη Λάρισα. 

Θα πρέπει οι ορισμοί να είναι πιο προσεκτικοί, ώστε πριν από τον αγώνα να μην προκαλούμε. Οι Σύνδεσμοι Διαιτητών δεν έχουν καμία φωνή. Είναι μία Επιτροπή Ορισμού και η ΚΕΔ πρέπει να προσέχει τους ορισμούς και να μειώνονται τα έξοδα. Δεν ασχολούμαι με τον άνθρωπο που κάνει τους ορισμούς. 

Γιατί κρύβουν τον άνθρωπο που κάνει τους ορισμούς στη Football League και τη Γ’ Εθνική. Δεν το βλέπω εγώ. Ποιος ο λόγος να προκαλείται τέτοια αναστάτωση. Μην τα ρίχνουμε όλα στον Μποροβήλο. 

Γιατί δεν πάει ο Σπανός και να ρωτήσει το Δ.Σ. της Λίγκας ποιος κάνει τους ορισμούς; 

Είναι λάθος να φωνάζουν από τη στιγμή που δεν ψάχνουν οι ίδιοι. Θα τιμωρούνται οι ομάδες, επειδή με το παραμικρό θα τιμωρούνται, και τα πρόστιμα θα είναι τόσο μεγάλα που δεν θα μπορούν να ανταπεξέρθουν στις υποχρεώσεις τους. Κάτι πρέπει να βρουν, αφού τα πρόστιμα είναι μεγάλα και οι ομάδες θα έχουν μεγάλο πρόβλημα».

Best of internet