Ξεσηκώνονται και φεύγουν από το «Άνφιλντ»!

Ξεσηκώνονται και φεύγουν από το «Άνφιλντ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεσηκώνονται και φεύγουν από το «Άνφιλντ»!

bet365

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι οπαδοί της Λίβερπουλ ετοιμάζουν διαμαρτυρία κατά των αφεντικών της ομάδας στο «Άνφιλντ» και θ' αποχωρήσουν από τις εξέδρες, στο ματς με τη Σάντερλαντ!

Στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ επικρατεί αναταραχή και οργή για την άνοδο που θα παρουσιάσουν οι τιμές των καρτών διαρκείας αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων από την επόμενη σεζόν λόγω της ανακατασκευής του «Main Stand» και ετοιμάζουν κάτι που θα είναι πρωτόγνωρο για την ομάδα και τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες.

Ο σύνδεσμος «Spion Kop 1906», με επιστολή του, έχει προτρέψει όσους βρεθούν το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ στην 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ν' αποχωρήσουν από την εξέδρα στο 77ο λεπτό του παιχνιδιού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμή των εισιτηρίων, τα οποία φέτος κοστολογούνται στις 59 λίρες.

Υπενθυμίζεται πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο, τα ακριβότερα διαρκείας θα σπάσουν το φράγμα των 1000 λιρών για πρώτη φορά και οι οπαδοί αισθάνονται αδικημένοι, βλέποντας ότι πλέον τους συμπεριφέρεται ο σύλλογος ως... πελάτες και όχι ως κομμάτι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα