Η άφιξη του Λέτο από το PAO Tv (vid)

Η άφιξη του Λέτο από το PAO Tv (vid)

Η άφιξη του Λέτο από το PAO Tv (vid)

bet365

Η κάμερα του PAO Tv μπήκε στα... άδυτα του Ελ. Βενιζέλος και υποδέχτηκε τον Αργεντινό.

Ο Λέτο είναι και... πάλι πράσινος, ο κόσμος του «τριφυλλιού» τον αποθέωσε, όμως, η κάμερα του PAO Tv ήταν η πρώτη που τον υποδέχτηκε και τράβηξε πλάνα από τα άδυτα του Ελ. Βενιζέλος, από την ώρα που ο Αργεντινός βγήκε από το αεροπλάνο, μέχρι να φτάσει στο πλήθος και να σηκώσει το ημερολόγιο της Θύρας 13.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο αγαπημένος Σέμπα των οπαδών του Παναθηναϊκού έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Τριφυλλιού» και με την κάμερα του PAO TV καταγράψαμε βήμα προς βήμα την άφιξή του.

Το PAO TV μπήκε εκεί που κανείς άλλος δεν μπορούσε να βρίσκεται προκειμένου να μεταφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού όλα όσα συνέβησαν από την πρώτη στιγμή που ο Σεμπάστιαν Λέτο πάτησε το πόδι του στη χώρα μας. Από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου έως τη στιγμή της αποθέωσης από τους φιλάθλους της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα