«Συναντηθήκαμε, αλλά όχι για να στήσουμε το ματς»

Gazzetta team
«Συναντηθήκαμε, αλλά όχι για να στήσουμε το ματς»

bet365

Έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά της Παναχαϊκής, δηλώνει ο Κωστας Γκαλούφας, που τόνισε πως αν και υπήρξε συνάντηση με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, δεν έγινε για να στήσουν το παιχνίδι.

Το ραντεβού του με τον παίκτη της Παναχαϊκής, Γιώργο Λαμπρόπουλο, παραδέχτηκε ο Κώστας Γκαλούφας, που όμως τόνισε πως δεν υπήρξε κουβέντα ή πρόθεση να στήσει το παιχνίδι, ενώ απείλησε να κινηθεί νομικά κατά των Πατρινών. .

«Πράγματι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε να συναντηθούμε Δευτέρα ή Τρίτη και να πιούμε έναν καφέ», ανέφερε ο Γκαλούφας στο flnews και συνέχισε: «Διατηρούμε επαφή, γιατί τον είχα ποδοσφαιριστή στον Ηρακλή Ψαχνών. Είπαμε να μοιράσουμε την απόσταση και έτσι συναντηθήκαμε στην κεφετέρια του καζίνο στο Λουτράκι. Συζητήσαμε για περίπου 45 λεπτά κάποια προσωπικά προβλήματα που έχει και τίποτα παραπάνω».

Σε ερώτηση του flnews για το αν επικοινώνησε με τον Λαμπρόπουλο αφού έγινε γνωστή η καταγγελία, ο Γκαλούφας υποστήριξε: «Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα να αληθεύει. Μου απάντησε ότι δεν έπρεπε να συναντηθούμε»!

Τέλος, ο Γκαλούφας σημείωσε: «Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για να κινηθώ νομικά. Είναι δυνατόν να έκανα τέτοιο πράγμα; Θα έκανε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο σε έναν χώρο με εκατοντάδες κάμερες και μέσα σε τόσο κόσμο;»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα