Πογιέτ: «Καλό ματς, συνεχίζουμε...»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Καλό ματς, συνεχίζουμε...»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ παρά τις αλλαγές, ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει ανάλογη συνέχεια από την ομάδα του.

Οι Κιτρινόμαυροι σφράγισαν την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου επικρατώντας και στη Θεσσαλονίκη του Ηρακλή, με τον Ουρουγουανό να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη: ««Χωρίς αμφιβολία μας βοηθούν οι νίκες. Σήμερα πάντως ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως κάναμε καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε έτσι».

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πογιέτ είπε τα εξής.

«Πρώτα από όλα ήθελα να πω πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Πιστεύω οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να είναι περήφανοι αφού η ομάδα τους έπαιξε δυνατά, μας πίεσε μέχρι το τέλος. Σε καμία στιγμή το παιχνίδι δεν θύμισε αυτό του ΟΑΚΑ. Εμείς πλέον ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ για το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο αποδείχτηκε για άλλη μία φορά πως όταν μία ομάδα έχει φόρμα και προέρχεται από σερί νίκες, τότε είναι πιο εύκολο γι’ αυτήν να κερδίσει τα παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε και να επιδιώκουμε κι άλλες νίκες ώστε να επεκτείνουμε το σερί μας. Τώρα για το κύπελλο, περιμένουμε την κλήρωση. Όποια ομάδα κι αν έρθει θα είναι δύσκολη η κλήρωση».

Για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη: «Ο Αρης ήταν απελπισμένος, δεν είχε τίποτα πριν την έναρξη του αγώνα και απέκτησα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δεν το περίμενε ούτε αυτός, αλλά ούτε και εμείς»

Για την παρουσία των Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ: «Ο Ζουκουλίνι προσαρμόστηκε γρήγορα κατάλαβε τι ζητάμε στο γήπεδο και κόντεψε να σκοράρει κιόλας. Ο Πεκχαρτ έπαιξε προς το τέλος με δυνατό άνεμο. Έδειξε θέληση και θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα