«Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε με ΠΑΟΚ...»

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

«Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε με ΠΑΟΚ...»

Στον Ολυμπιακό άρχισαν ήδη οι συζητήσεις των παικτών για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι ατάκες και το έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

«Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε με ΠΑΟΚ...»

Ο Μάρκο Σίλβα δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο στους παίκτες του μία ημέρα μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ούτε και έκανε ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο οι συζητήσεις των ποδοσφαιριστών για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που πέφτει χρονικά μία ημέρα πριν από την επέτειο των θυμάτων της Θύρας 7 - δημιουργώντας ένα έξτρα κίνητρο για όλη την ομάδα - άρχισαν από την Πέμπτη στον Ρέντη. Κάτι απόλυτα λογικό.

«Εμείς ξέρουμε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουμε με ΠΑΟΚ... Γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία του αγώνα, το τι σημαίνει μία νίκη σε ένα τέτοιο ματς και το πως θα πρέπει να πάμε να πάρουμε το ματς για εμάς και για τον κόσμο μας. Όπως στον α' γύρο έτσι και τώρα που έχουμε και έναν λόγο παραπάνω, παίζοντας στην έδρα μας», είναι οι ατάκες που ειπώθηκαν μεταξύ των ερυθρόλευκων άσων για την... μάχη με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να... τσιτώσει τους παίκτες του και να τους τονώσει ξανά το ηθικό, μιλώντας τους για τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή ή το Σάββατο ενώ θα τους δείξει και πλάνα από το ντέρμπι της Τούμπας του α' γύρου και άλλα παιχνίδια της ομάδας του Τούντορ. Ως προς τα πλάνα του για την 11άδα σας ενημερώσαμε σχετικά νωρίτερα.

Best of internet