Πρώτη φορά βασικός μετά τον Οκτώβριο ο Βούρος

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη φορά βασικός μετά τον Οκτώβριο ο Βούρος

bet365

Ο Πραξιτέλης Βούρος ήταν στην 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο. Τον περασμένο Οκτώβριο η προηγούμενη φορά που ήταν βασικός.

Όπως ο Μπουχαλάκης έτσι και ο νεαρός αμυντικός άφησε αρκετές υποσχέσεις για την συνέχεια. Ο Βούρος παίζοντας στο πλευρό του Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας έβγαλε θετικό πρόσημο στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και έδειξε στον Μάρκο Σίλβα πως αξίζει να πάρει και άλλες ευκαιρίες. Ο δυναμισμός του, οι καλές τοποθετήσεις και τα τρεξίματά του στο παιχνίδι δεν πέρασαν απαρατήρητα από το τεχνικό τιμ, με τον 38χρονο προπονητή να σημειώνει έτσι και αλλιώς τα συν και τα πλην όσων έπαιξαν στο... μπλοκάκι του.

Το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του Μυτιληνιού αμυντικού ήταν τον προηγούμενο Δεκέμβριο (2 Δεκεμβρίου 2015) με Παναιγιάλειο στο Κύπελλο εκτός. Τότε είχε παίξει ως αλλαγή. Βασικός είχε αγωνιστεί στις 28 Οκτωβρίου και το εντός έδρας 2-2 με τον Πλατανιά στο Κύπελλο. Παρά τις πληροφορίες που υπήρξαν περί αποχώρησής του με δανεισμό στο Λιμάνι εξαρχής πόνταραν στο ταλέντο και τις ικανότητές του, έχοντας την πρόθεση να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και να του δοθούν και άλλες ευκαιρίες στην συνέχεια της χρονιάς. Όσες περισσότερες εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής αποκτά, τόσο καλύτερος θα γίνεται...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα