Ενοχλήσεις στον μηρό ο Καπετάνος

Δημήτρης Τομαράς
Ενοχλήσεις στον μηρό ο Καπετάνος

bet365

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Καπετάνο στην Ξάνθη, με τον έμπειρο επιθετικό να νιώθει ενοχλήσεις στον μηρό του στην προπόνηση της Πέμπτης.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Ξάνθης. Η πρωινή προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε τομείς της τακτικής, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Λουτσέσκου είδε τον Τσέναμο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά και τον Καπετάνο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό.
Επόμενη προπόνηση για την ξανθιώτικη ομάδα την Παρασκευή το πρωί, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την σαββατιάτικη αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι ορίστηκε να το διευθύνει ο Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας) με βοηθούς τους Βασίλη Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας) και Γιώργο Λαζαρη (ΕΠΣ Καβάλας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα