Η ενδεκάδα που ετοιμάζει για ΠΑΟΚ ο Σίλβα (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η ενδεκάδα που ετοιμάζει για ΠΑΟΚ ο Σίλβα (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζεται να επαναφέρει τα βασικά του... όπλα στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι σκέφτεται για το αρχικό σχήμα.

Παίκτες όπως οι Τσόρι, Καμπιάσο και Ερνάνι παραμένουν στο απουσιολόγιο του Σίλβα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος με δεδομένες τις διαθέσιμες επιλογές του για τον χώρο της μεσαίας γραμμής σκέφτεται ήδη τους Μιλιβόγιεβιτς και Ζντιέλαρ. Αμυντικό χαφ ο έμπειρος Σέρβος και box to box ο πιτσιρικάς. Κάτι που έχει στο μυαλό του και για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξιά στην άμυνα, Μαζουάκου αριστερά και Σιόβας και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας για την περίπτωση που ο Μποτία δεν θα είναι στο 100%. Στον άξονα οι δύο Σέρβοι, επιτελικός ο Φορτούνης, στα δύο... φτερά οι Ντουρμάζ και Πάρντο και φορ ο Ιντέγιε.

Θα πρέπει βέβαια να τονιστεί πως ούτε ο Κασάμι, ούτε ο Σεμπά αλλά ούτε και ο Πουλίδο ικανοποίησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα. Αντίθετα Μπουχαλάκης, Βούρος και Τσιμίκας έστειλαν υποσχέσεις για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα