Λέτο: «Γύρισα σπίτι μου!» (vids, pics)

Λέτο: «Γύρισα σπίτι μου!» (vids, pics)

Νίκος Αθανασίου
Λέτο: «Γύρισα σπίτι μου!» (vids, pics)

bet365

Ο Λέτο... πάτησε Αθήνα. Ο Αργεντίνος άσος έφτασε και δήλωσε χαρούμενος που... επέστρεψε σπίτι του! Το gazzetta.gr είναι στο «Ελ. Βενιζέλος» και περιγράφει την υποδοχή από τους φίλους του Παναθηναϊκου.

Λίγο πριν τις 6μ.μ προσγειώθηκε στην πίστα του «Ελ. Βενιζέλος» το αεροπλάνο που μετέφερε από την Ιταλία τον Σεμπάστιαν Λέτο! Εκεί παρά τις δυσκολίες της ημέρας (απεργία στα Μέσα Μεταφοράς και τα ταξί) περίπου 500 φίλοι του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκαν με το... γνωστό σύνθημα και τον αποθέωσαν την ώρα που εμφανίστηκε μπροστά τους! Αμέσως του πέρασαν ένα κασκόλ της ομάδας με τον Αργεντίνο να δείχνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του! Μάλιστα στην πρώτη του δήλωση τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γύρισα στο σπίτι μου. Ήρθα για τους οπαδούς. Μου είχε λείψει αυτή η ζεστασιά από τον κόσμο. Πέρασαν τρία χρόνια, μεγάλο διάστημα αλλά εγώ ήθελα να είμαι εδώ. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω».

Το μυαλό των «πρασίνων» βρίσκεται στη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Σε απόδοση 2.35 στην Expekt η νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού στην ημιτελική φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα