Θλάσεις: Ο «φόβος και ο τρόμος» της Τούμπας!

Θλάσεις: Ο «φόβος και ο τρόμος» της Τούμπας!

Το μπαράζ «χτυπημάτων» από τις θλάσεις και η αντιμετώπισή τους αποτελεί κυρίαρχο θέμα στον ΠΑΟΚ. Η νέα σύσκεψη και η προφύλαξη του Νίκου Κοροβέση. Πρόβλημα και με Μυστακίδη!

Θλάσεις: Ο «φόβος και ο τρόμος» της Τούμπας!

Στην Τούμπα έπαθαν και έμαθαν, όπως φαίνεται, από τις διαδοχικές και επαναλαμβανόμενες θλάσεις, που έχουν θέσει νοκ άουτ πάνω από την μισή ομάδα. Μετά την τηλεδιάσκεψη, υπό τον Ιβάν Σαββίδη, στην οποία κλήθηκε και συμμετείχε ο γιατρός, Γιάννης Ράλλης, στον ΠΑΟΚ συζήτησαν και την Πέμπτη το θέμα ύστερα από σχετική εντολή του νέου προέδρου της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.

Η αναζήτηση μιας λύσης στο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα συζητήθηκε στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, με την παρουσία του Λούμπος Μίχελ, του Φρανκ Άρνεσεν και όσων εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης, στην προπόνηση της Πέμπτης δεν συμμετείχε ο Νίκος Κοροβέσης προκειμένου να προφυλαχθεί από ενδεχόμενο θλάσης, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Με δεδομένη την λειψανδρία στη θέση του αριστερού μπακ, στον ΠΑΟΚ ούτε θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο τραυματισμού του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Τα προβλήματα για τον Τούντορ παραμένουν πολλά και στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Γλύκος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης, Ζάιρο και Ροντρίγκες, που φυσικά δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Κάτι που ισχύει και για τον Γιάννη Μυστακίδη, που επίσης παραμένει εκτός προπονήσεων και είναι αμφίβολος για την Κυριακή. Με τους Ροντρίγκες και Ζάιρο νοκ άουτ ο Κροάτης υπολόγιζε στην παρουσία του Κατερινιώτη μεσοεπιθετικού ακόμη και για το σχήμα με το οποίο σκέφτεται να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στο φαληρικό στάδιο, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην έχει ούτε αυτόν στη διάθεσή του. 

Best of internet