Λούμπος Μίχελ: «Εμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα»!

Λούμπος Μίχελ: «Εμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Λούμπος Μίχελ: «Εμεινα έκπληκτος. Δεν το περίμενα»!

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ δεν περίμενε, και δεν το κρύβει, τόσο σύντομα να αναρριχηθεί στη διοικητική πυραμίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να φτάσει να είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.

Ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι μίλησε για την ανάληψη της προεδρίας, μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη δηλώντας έκπληκτος για την απόφαση του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη.

«Όλα είναι καλά, αλλά έγιναν πολύ γρήγορα. Ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης υπέβαλλε με επιστολή του την παραίτηση του προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να βρεθεί ο διάδοχος του. Ο ιδιοκτήτης ζει στο Ροστόφ και είχαμε συνδιάσκεψη, μέσω του Skype, για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στον σύλλογο. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μου πρόσφερε αυτό το πόστο κάτι που δεν το περίμενα, έμεινα εντελώς έκπληκτος», δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ στην πατρίδα του.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προβληματίστηκε πριν αποδεχθεί την πρόταση. «Ο ΠΑΟΚ έχει τον ιδιοκτήτη του, αυτός είναι το αφεντικό της ομάδας. Ο πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής, είναι αυτός που φροντίζει για τη λειτουργία του συλλόγου και θα προσπαθήσω να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει», είπε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μίχελ εξήγησε ότι οι μεταγραφές τελείωσαν για την ομάδα του. «Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει, η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, έτσι τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων. Είμαι άτομο που κοιτάει μπροστά πιστεύω ότι θα βάλουμε τη θεμέλιο λίθο για να έρθουν οι επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα