ΠΑΟΚ: Η κουβέντα με Ιβάν δεν κράτησε τον Βεζυρτζή στην ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Η κουβέντα με Ιβάν δεν κράτησε τον Βεζυρτζή στην ΠΑΕ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η κουβέντα με Ιβάν δεν κράτησε τον Βεζυρτζή στην ΠΑΕ

bet365

Οριστικά τέλος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί ο Νίκος Βεζυρτζής, μετά και την συνομιλία του με τον Ιβάν Σαββίδη το πρωί της Τετάρτης.

Η… χαραμάδα ελπίδας, που υπήρχε για ένα 24ωρο, έκλεισε οριστικά το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Νίκος Βεζυρτζής συνομίλησαν, μέσω Skype, για περίπου δύο ώρες.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να μάθει τους λόγους, που οδήγησαν τον τέως αντιπρόεδρο σ’ αυτήν την απόφαση, καθώς από το απόγευμα της Τρίτης του είχε αποστείλει επιστολή παραίτησης.

Ο Νίκος Βεζυρτζής επανέλαβε ότι διαφωνεί με πολλά πράγματα που συμβαίνουν εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας και την λήψη των αποφάσεων και επέμεινε στην αρχική του απόφαση να παραιτηθεί.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε τη διάθεσή και την πρόθεσή του να υπερασπιστεί τις τελευταίες αποφάσεις κάτι που οδήγησε τον Νίκο Βεζυρτζή εκτός της ΠΑΕ, δύο μόλις μήνες αφού κλήθηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη να προσφέρει δίχως κάποιοι οικονομικό όφελος τις υπηρεσίες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα