Σοβαρά επεισόδια σε ματς τοπικού στο Σχιστό! (pics)

Gazzetta team
Σοβαρά επεισόδια σε ματς τοπικού στο Σχιστό! (pics)

bet365

Eπεισόδια που πήραν ιδιαίτερα μεγάλη έκταση σημειώθηκαν στο παιχνίδι Κερατσίνι - Χαραυγή στο Σχιστό. Άγριο ξύλο και επίθεση στον πάγκο του Κερατσινίου!
Όπως αναφέρει το Piraeusview 400 οπαδοί της Χαραυγής ακολούθησαν την ομάδα τους στο Σχιστό ενώ υπήρχαν στο γήπεδο και 300 οπαδοί του Κερατσινίου. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ το Κερατσίνι προηγήθηκε με 1-0 ενώ η Χαραυγή αγωνιζόταν με δέκα παίχτες, με την απευθείας κόκκινη του Νίκου Γεροπαναγιώτη. Με το 1-0 πραγματοποιήθηκε εισβολή των οπαδών της Χαραυγής στον αγωνιστικό χώρο και επίθεση στον πάγκο του Κερατσινίου και στον διαιτητή. Για να ξεκινήσει μάλιστα το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο κατέφθασαν διμοιρίες των ΜΑΤ για να εγγυηθούν την ασφάλεια των γηπεδούχων.
Ο διαιτητής Κουβέλης άρχισε το δεύτερο ημίχρονο αφού ήρθαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 90′ έκανε το 2-0 το Κερατσίνι και ο διαιτητής Κουβέλης σφύριξε την λήξη του αγώνα. Κάπου εκεί επικράτησε χάος με ξύλο ανάμεσα στους παίχτες των δυο ομάδων και τα ΜΑΤ να στρέφονται - σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ - κατά των παικτών της Χαραυγής. Οι οπαδοί της Χαραυγής από την μεριά τους συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, πετώντας μάρμαρα, μπουκάλια και σπάζοντας πόρτες. Δείτε στην Gallery το Φ.Α..:
 

Τελευταία Νέα