Φροζινόνε - Μπολόνια 1-0

Gazzetta team
Φροζινόνε - Μπολόνια 1-0

bet365

Ο Οικονόμου αποβλήθηκε και ο Ντιονίζι με πέναλτι (77') έδωσε στη Φροζινόνε νίκη ελπίδας (1-0) επί της Μπολόνια.

Οι νεοφώτιστοι ήξεραν εκ των προτέρων ότι η υπόθεση παραμονή μόνο εύκολη δεν θα ήταν αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και ό,τι γίνει. Και προς το παρόν, αυτό που γίνεται είναι ότι παραμένουν ζωντανοί μετά το 1-0 επί της φορμαρισμένης Μπολόνια, η οποία έπαιζε με 10 από το 64', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάριος Οικονόμου.

Η Φροζινόνε υποχρεώθηκε νωρίς (11') να κάνει αλλαγή (Ρούσο αντί του τραυματία Αγιέτι) αλλά αυτό δεν την επηρέασε και πίεσε για το γκολ, το οποίο θα μπορούσε να πετύχει με τον Τόνεφ αλλά ο Μιράντε απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο 20λεπτο αλλά σταδιακά η Μπολόνια ισορρόπησε την κατάσταση και είχε τις φάσεις της για να προηγηθεί. Ο Λεάλι, όμως, σταμάτησε από κοντά τον Φεράρι ενώ στη συνέχεια ο Ταϊντέρ είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στην εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη η Φροζινόνε πλησίασε στο γκολ με ένα σουτ του Τσιοφάνι που έφυγε ελάχιστα άουτ, για να αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64' οι νεοφώτιστοι λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη, για χέρι, του Οικονόμου. Με παίκτη λιγότερο οι Ροσομπλού έπαιξαν πιο αμυντικά και στο 77'... προδόθηκαν από τον Ροσετίνι, ο οποίος έκανε πέναλτι στον Σαμάρκο, για να εκτελέσει ο Ντιονίζι και να δώσει το τρίποντο στους γηπεδούχους (1-0).

 

SERIE A Τελευταία Νέα