Γουότφορντ - Τσέλσι 0-0 (vids)

Gazzetta team
Γουότφορντ - Τσέλσι 0-0 (vids)

bet365

Ο Αουρέλιο Γκόμεζ ήταν εντυπωσιακός, άντεξε στην πίεση της Τσέλσι και χάρισε τον βαθμό (0-0) στη Γουότφορντ! Η Εβερτον επικράτησε 3-0 της Νιούκαστλ και την έβαλε σε μεγάλους μπελάδες!

Το αήττητο της Τσέλσι στο Βικαρεϊτζ Ρόουντ συνεχίστηκε για την Τσέλσι, οι Λονδρέζοι δεν έχασαν σε δέκατη διαδοχική επίσκεψη, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν και την 8η τους νίκη σε αυτό το διάστημα. Αιτία για το 0-0 ο Αουρέλιο Γκόμεζ, ο οποίος με εξαιρετικές επεμβάσεις στην επανάληψη κράτησε το μηδέν. Αήττητη με τον Χίντινκ η Τσέλσι που ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας, πολύ καλός ο Χολέμπας για τους γηπεδούχους που συμπλήρωσαν 100 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ!

Γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, με τη Γουότφορντ να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς, να κερδίζει μονομαχίες, να είναι πιο παθιασμένη και να δείχνει ικανότερη να απειλήσει. Η Τσέλσι αντιμετώπισε προβλήματα στον άξονα, με τη Γουότφορντ να το εκμεταλλεύεται. Η νεοφώτιστη έφτασε πρώτη σε μια καλή ευκαιρία, αλλά από την κεφαλιά του Πρεντλ, ο Κουρτουά μπλόκαρε. Ο Βέλγος ήταν στη σωστή θέση και στη σουτάρα που εξαπέλυσε λίγο αργότερα ο Καπού! Πολύ καλός ο Χολέμπας, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και πέναλτι, έπειτα από επαφή με τον Ιβάνοβιτς. Η απάντηση της Τσέλσι ήρθε στο 32', ο Ντιέγκο Κόστα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ βρήκε στα πόδια του Κάθκαρτ, γλιτώνοντας έτσι τους γηπεδούχους.

Καλύτερος ο ρυθμός στην επανάληψη, με τον Χολέμπας να χάνει την πρώτη ευκαιρία, αλλά το σουτ βρήκε στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Οι Μπλε βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, ο Κόστα έσπασε ωραία στον Οσκαρ, αλλά αυτός αστόχησε! Ο Χίντινκ πέρασε στο ματς τον Αζάρ, αλλά η Γουότφορντ είχε... Γκόμεζ! Ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Βέλγο, αλλά και τον Ιβάνοβιτς σε μια τεράστια ευκαιρία για τους Λονδρέζους! Η Τσέλσι θα μπορούσε στο 87' να ανοίξει το σκορ, αλλά και πάλι ο Γκόμεζ έδιωξε σωτήρια στην κεφαλιά του Κόστα.

Everton v Newcastle United - Barclays Premier League

Επιτέλους νίκη!

Πέντε ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για την Εβερτον, η οποία με εξαιρετική εμφάνιση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νιούκαστλ επικρατώντας 3-0! Αγωνία για τον τραυματισμό του Λουκάκου που αντικαταστάθηκε στις αρχές του β' μέρους, πιο κοντά στο γκρεμό η ομάδα του Στιβ Μακ Κλάρεν!

Δυνατό ξεκίνημα για την Εβερτον, όταν στο πρώτο 20λεπτο έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ! Ωστόσο, ο Ελιοτ νίκησε τον Κλέβερλι, ενώ το σουτ του Λουκάκου πέρασε άουτ. Στο 23' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ο Κλέβερλι έκανε την ασίστ και ο Λένον με σουτ πέτυχε το 1-0! Η Νιούκασλ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η προσπάθεια του Σέλβι δεν βρήκε στόχο! Καλύτερη και στην επανάληψη η Εβερτον, παρά το γεγονός πως δεν είχε στην ενδεκάδα τον Λουκάκου. Ο αντικαταστάτης του, ο Κονέ έχασε μεγάλη ευκαιρία από πολύ κοντά, ενώ στο 60' και το 63' η Εβερτον είχε δοκάρια με τους Μπάρκλεϊ, Κλέβερλι! Η λύση δόθηκε από την άσπρη βούλα, στο 88' ο Μπάρκλεϊ πέτυχε το 2-0 και έξι λεπτά αργότερα πάλι με πέναλτι (αυτή τη φορά με... σούπερ εκτέλεση) διαμόρφωσε το 3-0!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα