Η... τρομερή τιμωρία του Βερόν στους παίκτες του!

Η... τρομερή τιμωρία του Βερόν στους παίκτες του!

Η... τρομερή τιμωρία του Βερόν στους παίκτες του!

Οι παίκτες της Εστουδιάντες.... έχασαν κάθε μέτρο στο φιλικό-ροντεό με την Χιμνάσια και ο Βερόν βρήκε έναν ευφυέστατο τρόπο για να τους τιμωρήσει! 

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση, αλλά και οι εικόνες, από το... φιλικό - υποτίθεται - ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Χιμνάσια, όπου μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα το ματς έγινε ροντέο, καθώς υπήρξε γενική σύρραξη. Ο πρόεδρος της πρώτης, πάντως, βρήκε ένα πολύ έξυπνο τρόπο να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους βάλει μία για πάντα μυαλό! 

Άλλωστε, ο εν λόγο πρόεδρος, δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά ο μεγάλος Χουαν Σεμπαστιάν Βερόν, ο οποίος έχει αποκτήσει Ευρωπαϊκή κουλτούρα μετά από τόσα χρόνια που αγωνίστηκε στη Γηραιά Ήπειρο. Έτσι, μετά από δική του απόφαση, οι παίκτες του για το επόμενο διάστημα, αφού ολοκληρώνεται η προπόνηση, δε θα... ξεμπερδεύουν, αλλά θα πρέπει να προσφέρουν έργο στην κοινωνία της Λα Πλάτα, προκειμένου να καταλάβουν πως είναι τα πραγματικά προβλήματα στην ζωή και ότι δεν υπάρχει λόγος να έχουν τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά. 
 

Best of internet