Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ 3-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Στόουκ 3-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα πετυχαίνοντας μια από τις πιο εύκολες νίκες της στη φετινή σεζόν με το 3-0 κόντρα στην Στόουκ και παραμένει σε μια... λογική απόσταση από την 4άδα.

Μάτα (3', 13') και Ρούνεϊ (6') είχαν νωρίς φάσεις για τους Κόκκινους Διαβόλους, που δεν άργησαν να δείξουν στην Στόουκ ποιος θα είναι το αφεντικό στο ματς. Στο 14' ο Μπόρθγουικ-Τζάκσον έφυγε από αριστερά και έκανε τη σέντρα, το κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων δεν υπήρξε πουθενά και ο Λίνγκαρντ με κεφαλιά από κοντά δεν είναι πρόβλημα να γράψει το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρσιάλ προειδοποίησε όμως στο 23' τελείωσε ένα εκπληκτικό γκολ για την Γιουνάιτεντ. Η μπάλα βγήκε υποδειγματικά από την άμυνα και ο Ρούνεϊ έκανε την πάσα για τον Γάλλο επιθετικό που με εξαιρετικής ποιότητας πλασέ βρήκε το παραθυράκι του Μπάτλαντ, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το 2-0.

Στο 30' ο Βολσαϊντ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Μπάρντσλεϊ, στο 33' ο Αφελάι δεν εκμεταλλεύτηκε τη συνεργασία των Μπάρντσλεϊ και Γουόλτερς και ο Ολλανδός δεν τα κατάφερε ούτε ένα λεπτό αργότερα. Στο 39' ο Μάτα έχασε δύο τρομερές ευκαιρίες να κάθαρίσει και... μαθηματικά το παιχνίδι και στο 41' η Στόουκ είχε φάση με τον Γουόλτερς. Αυτό το έκανε στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρούνεϊ, με τον captain να εκτελεί στην αντεπίθεση ύστερα από ασίστ του Μαρσιάλ. Ξανά στην κόντρα οι Red Devils είχαν καλή στιγμή στο 57' με τον Μαρσιάλ όμως να μην μπορεί να φορτώσει το καλό του πόδι και με τον ίδιο τρόπο βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ στο 83' με το αριστερό του Ντεπάι να περνά έξω και το 3-0 να παραμένει ως το τελικό σκορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χααλ): Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον, Κάρικ, Φελαϊνί (80' Ερέρα), Λίνγκαρντ, Μάτα (88' Αντρέας Περέιρα), Μαρσιάλ (79' Ντεπάι), Ρούνεϊ.

Στόουκ (Μαρκ Χιούζ): Μπάτλαντ, Πίετερς, Μουνιέσα, Βόλσαϊντ (30' Μπάρντσλεϊ), Τζόνσον, Γουίλαν, Αφελάι, Γουόλτερς, Μπόγιαν (60' Αϊρλαντ), Αρναούτοβιτς, Κράουτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα