Γκιρτζίκης: «Γιατί μας λοιδορούν;» (vid)

Gazzetta team
Γκιρτζίκης: «Γιατί μας λοιδορούν;» (vid)

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ στο περιθώριο της παρουσίας του στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Χίου μίλησε για το... μέτωπο των Παναθηναϊκού - ΑΕΚ κατά της Ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μιλώντας στο «Αλήθεια TV» σχολίασε ανάμεσα στα άλλα: «Αυτό που γίνεται ξεπερνάει τα όρια. Δεν υπάρχουν ομάδες για εμένα αρεστές και μη αρεστές. Όλες οι ομάδες είναι ομάδες που αγωνίζονται στην Super League. Τις θέλουμε όλες δυνατές. Τις θέλουμε όλες ομάδες οι οποίες θα μπορούν να εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είτε στο Champions League είτε στο Europa. Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσο θόρυβος περί αδικίας και περί δηλώσεων που κάποιες στιγμές ξεπερνούν τα όρια πλέον. Αντίκειται ότι γίνεται στον κανονισμό.
Θα έπρεπε να το σκέφτονται πολύ να λοιδορούν πρόσωπα τα οποία δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Ο καθένας μας έχει την δική του προσωπικότητα, έχει την δική του πορεία και στην τοπική κοινωνία που βρίσκεται είναι ένα αναγνωρισμένο μέλος, είτε αυτοί είναι πρόεδροι των Ενώσεων, είτε είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είτε είμαι εγώ που είμαι τώρα πρόεδρος της Ένωσης (σ.σ. Ομοσπονδίας). Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και με εκφράσεις που να μην τις πω και να μην τις χαρακτηρίσω. Προσβάλλουν πρώτα τον ίδιο αυτόν που τις εκτοξεύει, όχι εμένα προσωπικά.
Γι' αυτό πρέπει όλοι τους να είναι πάρα πολλοί προσεκτικοί και να αποδίδουν το δίκαιο. Αν έχουν κάτι να πουν, ναι, δεκτή η όποια κριτική. Άλλα όμως έτσι γενικώς και αορίστως να λοιδορούμε ανθρώπους και να σπιλώνουμε υπολήψεις είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Κι αυτή την στιγμή δυστυχώς αυτό γίνεται. Γιατί λοιπόν μας λοιδορούν;».
 

Τελευταία Νέα