Σασουόλο - Ρόμα 0-2

Γιώργος Κοντογεώργης
Σασουόλο - Ρόμα 0-2

bet365

Πολύ σημαντική νίκη για την Ρόμα που νίκησε εκτός έδρας την Σασουόλο (0-2). Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Τζαλορόσι, έχασε πέναλτι για να ισοφαρίσει ο Μπεράρντι.

Ο Νίκολα Σανσόνε ανάγκασε τον Σέζνι στην πρώτη επέμβαση του αγώνα αλλά η Ρόμα ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με εξαιρετικό τεχνικό σουτ στη γωνία πέτυχε το πρώτο του γκολ από τις 25 Οκτωβρίου και έκανε το 0-1 για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ελ Σαραουί ζήτησε πέναλτι ύστερα από μονομαχία με τον Βρσάλικο, με τους Μαϊκόν και Σανσόνε να έχουν καλές φάσεις στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος μπακ των Τζαλορόσι θα μπορούσε να έχει κάνει το 0-2 στο 31' στην κόντρα αλλά μετά το '1-2' με τον Σαλάχ δεν τα κατάφερε και ο Πάολο Καναβάρο έκοψε τελευταία στιγμή τον Φαραώ. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους το σουτ του Μπεράρντι πέρασε άουτ και ο Σέζνι σταμάτησε τον Μαρτσέλο Τρότα, πριν ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι τραυματιστεί και δώσει τη θέσει του στον Γκιομπέρ.

Η Σασουόλο πήρε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος και ο Σανσόνε ήταν ξανά μέσα στη φάση για να υποδειχθεί λανθασμένα οφσάιντ και να έχει στη συνέχεια νέα καλή στιγμή όπως και ο Μπεράρντι. Ο keeper των Νεροβέρντι, Κονσίλι, έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση φέτος στο βολέ του Ελ Σαραουί. Στην απέναντι πλευρά του γηπέδου ο Σέζνι σταμάτησε τον Ατσέρμπι, αν και είχε βγει με την μπάλα στα χέρια από τα όρια της περιοχής. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Καλβαρέζε έδειξε τη βούλα του πέναλτι για το τάκλιν του Ναϊνγκολάν στον Λορέντζο Πελεγκρίνι και δεύτερη κίτρινη στον Βέλγο χαφ, όμως στην εκτέλεση του Μπεράρντι η μπάλα έξυσε το οριζόντιο και έφυγε άουτ. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο συνέχισε να πιέζει όμως δέχθηκε γκολ στο 94' όταν ο Περότι έφυγε ωραία από δεξιά και έδωσε στον Ελ Σαραουί που τελείωσε τη φάση από κοντά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Τζαλορόσι (0-2).

 

SERIE A Τελευταία Νέα