Με Ιωαννίδη και έναν «νέο» ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Με Ιωαννίδη και έναν «νέο» ο Αστέρας

bet365

Με τον Ιωαννίδη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, όπως και ο νεαρός εξτρέμ από την ομάδα Νέων Ιγκόρ Σίλβα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Τυπική διαδικασία αποτελεί η ρεβάνς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την «πεντάρα» του «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα. Ενόψει αυτού οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση την Τρίτη (2/2), με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λούι, Φούντα, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτή ο νεοαποκτηθείς Ιωαννίδης. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τον νεαρό εξτρέμ, Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έπαιζε μέχρι τώρα με την ομάδα Νέων.

Όσο για τον Κρίστιαν Τσάβες, για τον οποίο έγινε πολύς... ντόρος και αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Αστέρα, έμεινε και πάλι εκτός, τη στιγμή που ο Τερεζόπουλος αποφάσισε να δώσει ανάσες σε Μπαντή και Στανισάβλιεβιτς.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτόκο, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσοκάνης, Δημούτσος, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Νίκο Φερνάντες, Μάσα, Ιγκόρ Σίλβα, Μούκαμ, Ιωαννίδης, Γιάννου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα