Πρόεδρος σε ουαλική ομάδα η Ναόμι Γουότς!

Πρόεδρος σε ουαλική ομάδα η Ναόμι Γουότς!

Πρόεδρος σε ουαλική ομάδα η Ναόμι Γουότς!

Την... λάμψη του Χόλιγουντ και της πασίγνωστης ηθοποιού, Ναόμι Γουότς, θα έχει από εδώ και πέρα η ουαλική ομάδα Glantraeth FC, στην οποία αναλαμβάνει πρόεδρος!

Γεμάτοι χαρά και ικανοποίηση οι άνθρωποι της Glantraeth FC ανακοίνωσαν πως - μετά από αρκετό καιρό - ο Γουότς τους έδωσε θετική απάντηση με e-mail στην πρόταση που της είχε γίνει να αναλάβει πρόεδρος της ομάδας! Κάνοντας επίσης αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό της αλλά και στην φιλία της με την Νικόλ Κίντμαν.

Η Ναόμι Γουότς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει σχέση με το Bodorgan αλλά και την περιοχή που εδρεύει ο σύλλογος. Εκεί πέρασε τα παιδικά της χρόνια με τον παππού και την γιαγιά της. Επρόκειτο για τον Χιου και τη Νίκι Ρόμπερτς.

Από την ομάδα τονίστηκε πως περιμένουν νεότερα από την πολύ γνωστή και βραβευμένη ηθοποιό και πως ο αρμόδιος για θέματα δημοσίων σχέσεων στο Χόλιγουντ, Ρόμπιν Μπάουμ, θα αναλάβει να την βοηθήσει στο έργο της.

Η Bρετανο - αυστραλή ηθοποιός γεννήθηκε στο Κεντ αλλά μεγάλωσε με τους γονείς της Ουαλής μητέρας της, μετά το διαζύγιο της με τον Πίτερ Γουότς, στο νησί Άνγκλεσι στην Βόρεια Αγγλία. Η ομάδα είναι στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουαλίας, με την Γουότς να διαδέχεται τον Σερ Τζορτζ Μέιρικ στον προεδρικό θώκο.

 

HOLLYWOOD COMES TO GLANTRAETHwww.glantraethfc.com

Δημοσιεύτηκε από CPD Glantraeth FC στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

 

Publicist Robin Baum has now been brought in to help 'facilitate' Naomi Watts becoming president. He is listed as the...

Δημοσιεύτηκε από CPD Glantraeth FC στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Best of internet