Πρώτη για Ανάκογλου και επιστροφές στη Βέροια

Πρώτη για Ανάκογλου και επιστροφές στη Βέροια

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Βέροιας έκανε ο Δημήτρης Ανάκογλου, ενώ επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Λόπεζ, Γιουσούφ, Καλί. Εκτός οι Αμπντούν, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας.

Πρώτη για Ανάκογλου και επιστροφές στη Βέροια

Τη μία και μοναδική μεταγραφή της Βέροιας για τη χειμερινή περίοδο αποτελεί ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Ο 24χρονος μέσος έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά» την Τρίτη (2/2) για να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ επέλεξε το Νο 10.

Από εκεί και πέρα, σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν, ύστερα από μερικό χρονικό διάστημα απουσίας, οι Τζόναθαν Λόπεζ, Μοχάμεντ Γιουσούφ και Σιρίλ Καλί. Αντίθετα, εκτός έμειναν και πάλι οι Τζαμέλ Αμπντούν, Αλέξανδρος Βεργώνης, Σωτήρης Μπαλάφας, Ρομπέρτο Μπατιόν, με τους τρεις πρώτους να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τον τελευταίο να κάνει ατομικό.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας, με την προσοχή να είναι στραμμένη στο εντός έδρας ματς με την Καλλονή. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι το πρωί της Τετάρτης (3/2).

Best of internet