Ένταση στην δίκη για τον θάνατο Κατσούλη

Ένταση στην δίκη για τον θάνατο Κατσούλη

Άκρως επεισοδιακή ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, που τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου για να πεθάνει λίγες ημέρες μετά.

Ένταση στην δίκη για τον θάνατο Κατσούλη
Όπως αναφέρει το Cretalive σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισης ενός 26χρονου από τους πέντε κατηγορούμενους, στο βίντεο που αποτυπώνει το ξεκίνημα των επεισοδίων έως και πριν ο γιατρός μεταβεί στις κερκίδες για να δει σε τι κατάσταση ήταν ο Κατσούλης, ο εντολέας του βρισκόταν στην απέναντι κερκίδα από εκείνη όπου εκτυλίσσονταν τα επεισόδια, κάτι το οποίο σύμφωνα με τον δικηγόρο φαίνεται στο βίντεο που εστιάζει εκτός από τα επεισόδια και σε άλλες κερκίδες. Ο 26χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε με σιδηρογροθιά τον Κατσούλη, στην διάρκεια των επεισοδίων. Πάντως η πλευρά της πολιτικής αγωγής αμφισβήτησε τους χρόνους του βίντεο.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δικηγόρος που "τράβηξε" το βίντεο φέρεται να δέχτηκε φραστική επίθεση έξω από την αίθουσα, από τον αδερφό του Κατσούλη και άλλα άτομα, που τον απείλησαν ότι θα του κάψουν το σπίτι. Επίσης απείλησαν και την οικογένειά του.
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ειπώθηκε ότι "έχουν φροντίσει να "τελειώσουν" τους 4 από τους 5 κρατούμενους που είναι προφυλακισμένοι". Την πληροφορία αυτή μετέφερε στον πρόεδρο της έδρας η δικηγόρος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Ευτυχία Κατσαρού, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να διακόψει τη δίκη, δίνοντας εντολή να κρατηθεί ο αδερφός του Κατσούλη και ένα ακόμη άτομο που εντοπίστηκε στην συνέχεια.
 
Ο δικηγόρος που "τράβηξε" το βίντεο και η Ευτυχία Κατσαρού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά. Επικράτησε αναταραχή με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για σχεδόν 2 ώρες. Για τον αδελφό του Κατσούλη και το άλλο άτομο (φίλαθλο του Εθνικού από τα Χανιά) ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο για την υπόθεση των απειλών εναντίον του δικηγόρου. Η δίκη συνεχίστηκε κατόπιν με την εξέταση 3 ακόμη μαρτύρων. Συνέχεια θα υπάρξει και την Παρασκευή.

Best of internet