Έτσι «μπλόκαρε» του Ομάρ στην Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Τομαράς
Έτσι «μπλόκαρε» του Ομάρ στην Γιουνάιτεντ

bet365

Μία ημέρα μετά την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το όνομα του Ολυμπιακού και του Ομάρ συζητιούνται ακόμα στην Premier. Γιατί... μπλόκαρε του Νορβηγού μπακ.

Το όνομα του διεθνούς άσου των Πειραιωτών βρέθηκε για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο στα ρεπορτάζ των βρετανικών media. Αυτήν την φορά για την Γιουνάιτεντ, με τον ατζέντη του και γενικότερα την πλευρά του παίκτη να επιβεβαιώνουν με τον τρόπο τους αυτό το ενδιαφέρον.

Μία ημέρα μετά το μίνι... θρίλερ με τον Ομάρ και στην οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και τα ποσά που θα ήθελε ο Ολυμπιακός, στο Νησί ακόμα ασχολούνται με τους Πειραιώτες και τον ακραίο αμυντικό τους. Σύμφωνα με τις αγγλικές πηγές ο Ομάρ Ελαμπντελαουί άρεσε ιδιαίτερα στην Γιουνάιτεντ και θα ήθελε να τον κλείσει ακόμα και τον Γενάρη. Ωστόσο το καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας που υπάρχει για τον προπονητή Λούις Φαν Χάαλ (που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να... χαιρετήσει) έβαλε... stop σε οποιαδήποτε μεταγραφή.

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που δεν προχώρησε στο τελικό στάδιο η υπόθεση αυτή. Βέβαια για τον νεαρό διεθνή υπάρχει και η προοπτική του καλοκαιριού, όπως τόνισε και ο Τζίμι Σολμπάκεν, ο εκπρόσωπός του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα