Πιθανό για μία ακόμα μεταγραφή στον Πανθρακικό

Πιθανό για μία ακόμα μεταγραφή στον Πανθρακικό

Πιθανό για μία ακόμα μεταγραφή στον Πανθρακικό

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μία ακόμα μεταγραφή ο Πανθρακικός, με τους ακρίτες να αναζητούν μεσοεπιθετικό.

Με δεδομένο ότι υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές, στον Πανθρακικό έστρεψαν την προσοχή τους στην απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών. Έτσι, στην Κομοτηνή... μετακόμισαν οι Σταύρος Πεταυράκης, Αντώνης Τσιάρας, Άλμπερτ Ρούσσος και Τρύφων-Άγγελος Γιούδας.

Ωστόσο, είναι πιθανό το ενδεχόμενο οι ακρίτες να προχωρήσουν σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ τους, καθώς έχει δοθεί παράταση μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για τους ελεύθερους. Στον σύλλογο της Κομοτηνής βρίσκονται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού και προφανώς πρόκειται για εξτρέμ, αφού εκεί δείχνουν να... πονάνε οι Θρακιώτες.

Συγκεκριμένα, οι Φρανσίσκο Χαβίτο, Χρήστος Τζάνης που αμφότεροι αγωνίζονται δεξιά είναι εκτός εδώ και αρκετό καιρό με τραυματισμούς, με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να έχει... ξεμείνει.

Βέβαια, οι ακρίτες υστερούν και στην αριστερή πλευρά, όπου υπάρχει μόνο ο Βάλτερ, ο οποίος έχει παίξει μόλις μία φορά στα τελευταία εφτά ματς, με Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Γιάννη Χατζηνικολάου να κάνουν... αλχημείες χρησιμοποιώντας τους Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά και Χασομέρη.

Ωστόσο, με βάση ότι οι δύο τελευταίοι μπορούν να παίξουν και αριστερά, ίσως οι άνθρωποι της ομάδας να στρέψουν την προσοχή τους στην απόκτηση δεξιού εξτρέμ. Από εκεί και πέρα, οι ακρίτες θα κοιτάξουν την ελληνική αγορά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άνω των 24, αφού υπάρχει περιθώριο για έναν ακόμη.

Πάντως, όπως και να έχει το πράγμα, ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η απόφαση τεχνικού τιμ και διοίκησης για το ποια θα είναι η πέμπτη προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, αν γίνει αυτή.

Best of internet