Εκτίει με Λεβαδειακό ο Ντιγκινί, με Ξάνθη, ΠΑΣ ο Μεχία

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με Λεβαδειακό ο Ντιγκινί, με Ξάνθη, ΠΑΣ ο Μεχία

bet365

Στο ματς με τον Λεβαδειακό θα εκτίσει την ποινή του ο Ντιγκινί, ενώ ο Μεχία θα χάσει αυτά με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα για τον ίδιο λόγο. Ενοχλήσεις και ατομικό ο Λαδάκης.

Δύο παίκτες του σε τρία παιχνίδια θα αναγκαστεί να στερηθεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Πιο συγκεκριμένα, οι Νικολά Ντιγκινί και Αλφρέδο Μεχία συμπλήρωσαν τέσσερις και εφτά, αντίστοιχα, κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Έτσι, αποφασίστηκε ο πρώτος να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και ο δεύτερος να πράξει το ίδιο σε αυτά με Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια και με ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή για την 23η και την 24η αγωνιστική, αντιστοίχως.

Ενοχλήσεις και ατομικό ο Λαδάκης

Από εκεί και πέρα, σα να μην έφτανε η ήττα από τον Πανιώνιο, ήρθε και ο τραυματισμός του Αντώνη Λαδάκη. Ο έμπειρος χαφ αντικαταστάθηκε στο 30' της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους», έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τους Βοιωτούς, η προετοιμασία ξεκίνησε την Τρίτη (2/2), με τους ακρίτες να δουλεύουν στην κυκλοφορία της μπάλας και στην αμυντική και επιθετική τακτική. Τέλος, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Τετάρτης (3/2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα