Ηρακλής: Η πρώτη προπόνηση για Μοντέιρο και Καραγκούνη (pics)

Ηρακλής: Η πρώτη προπόνηση για Μοντέιρο και Καραγκούνη (pics)

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Η πρώτη προπόνηση για Μοντέιρο και Καραγκούνη (pics)

bet365

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή αφού πρώτα γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι Χόρχε Μοντέιρο και Βασίλης Καραγκούνης, είχαν σήμερα (2/2) την πρώτη τους γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ, οι οποίοι τους καλωσόρισαν στην ομάδα. Οι δύο παίκτες συμμετείχαν κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και δηλώνοντας παράλληλα πως περιμένουν τη στιγμή που θα φορέσουν τη φανέλα του Ηρακλή σε επίσημο παιχνίδι.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πλην των γνωστών απουσιών (Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε, Στάμου). Η προετοιμασία των «κυανόλευκων», ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού με την ΑΕΚ την Πέμπτη στο Καυτανζόγλειο, ολοκληρώνεται με την αυριανή (3/2) προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι, στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα