Σήκωσε μανίκια ο Μίχελ στον ΠΑΟΚ!

Σήκωσε μανίκια ο Μίχελ στον ΠΑΟΚ!

Απόστολος Παγώνης
Σήκωσε μανίκια ο Μίχελ στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί από τον προκάτοχό του για όλα τα θέματα του συλλόγου. Σκέψεις για παρουσία και ομιλία του Σλοβάκου στην αυριανή (3/2) προπόνηση της ομάδας.

Μετά την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να τοποθετήσει πρόεδρο του Δικεφάλου τον Μίχελ, ο Σλοβάκος παράγοντας βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθεί από τον προκάτοχό του Ιάκωβο Αγγελίδη, για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου. Ο τελευταίος που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα έχει διαδοχικές συναντήσει με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσει ο Μίχελ μια σφαιρική άποψη για όλα τα θέματα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται πολύ σοβαρά, να βρεθεί αύριο (3/2) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, όπου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Φράνκ Άρνεσεν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων που έρχονται και τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στο σωματείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα