Παράτησε τον Νάνι επειδή αρνήθηκε την Κίνα!

Παράτησε τον Νάνι επειδή αρνήθηκε την Κίνα!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Παράτησε τον Νάνι επειδή αρνήθηκε την Κίνα!

bet365

Ο Νάνι είπε «όχι» σε πρόταση 10.000.000 ευρώ ετησίως από την Κίνα κι η σύζυγός του, που δεν την... παλεύει στην Πόλη, πήρε τα παιδιά και γύρισε στην Πορτογαλία.

Στην Τουρκία, είδε το φως της δημοσιότητας μία απίστευτη ιστορία που αφορά την προσωπική ζωή του Νάνι.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε, φέρεται σύμφωνα με την «Fotomac» να είναι μόνος του στην Πόλη πια, μιας κι η σύζυγός του πήρε τα παιδιά και επέστρεψε στην Πορτογαλία.

Ο λόγος; Η Ντανιέλα Μάρτινς ποτέ δεν ήθελε να πάει στην Τουρκία ο άντρας της και το Γενάρη υπήρχε η ευκαιρία να... διορθωθούν όλα!

Συγκεκριμένα, ο Νάνι είχε στα χέρια του πρόταση από την Κίνα που έφτανε τα 10.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο σύλλογος θα έβαζε στα ταμεία του 20.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή.

Με το που άκουσε αυτά τα νέα η Ντανιέλα του είπε: «πάμε να φύγουμε». Ο ίδιος, όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν θα φύγει από την Φενέρ, πριν κατακτήσει έναν τίτλο στην Τουρκία.

Αυτό, εξόργισε την σύζυγό του, η οποία πήρε τα παιδιά τους και έφυγε για την γενέτειρά τους.

Και το καλοκαίρι, η Ντανιέλα ήταν αρνητική στο να ζήσει στον Βόσπορο αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τζουλιάνο Τερανέo, με ταξίδι του στην Ισπανία, όπου τότε το ζευγάρι έκανε διακοπές έπεισε την Ντανιέλα να συμφωνήσει με τον Νάνι.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα